A szobafestés talán az egyik legszebb és leglátványosabb része a felújításnak. A festési mód, a használt anyag és a színek együttesen határozzák meg lakásunk alaphangulatát, így érdemes erre a területre odafigyelni. A jó minőségű falak elengedhetetlen kellékei a szépen kifestett szobának, a festék felhordása csupán megfelelően előkészített falon lesz tartós és jó minőségű.
Az első lépés minden esetben a rendelkezésre álló falfelület alapos felmérése után, a szükséges javítások elvégzésével kezdődik (falhibák, falrepedések, mállások kijavítása, mélyalapozás, szükség esetén dryvit hálózás, glettelés, csiszolás). Fontos, hogy már ennél a fázisnál is minőségi alapanyagokkal dolgozzunk és a megfelelő módon alkalmazzuk azokat, mert ez biztosítja a hosszú élettartamot és a jó minőségű végeredményt a festékrétegek felhordása során.
Az anyagok beszerzésekor az árak boltonként jelentős különbséget mutathatnak, illetve arra is figyelni kell, hogy a különböző anyagok egymással kompatibilisek legyenek. Cégünk a legkedvezőbb árú anyagok beszerzésben is segítséget nyújt Önnek, így esetenként több tíz vagy akár százezer forintot is megtakaríthat. Leggyakrabban használt festékanyag hazánkban a diszperziós falfesték, melynek különböző változatai érhetőek el (fényes, matt, selyem, stb.). Az áruk kedvező és könnyen lehet velük dolgozni, akár fűrészporos tapétán is alkalmazhatók.
Egyedi igényeket természetesen ezen a téren is kiszolgálunk, legyen szó mész, enyves vagy latex festékek alkalmazásáról.

Tükörsima falfelület - extra minőség
Amennyiben Önnek fontos a különösen magas minőség, a tükörsima falfelület (pl. súroló fényes megvilágítás miatt), abban az esetben a glettelést reflektoros falmegvilágítás mellett végezzük, hogy extra minőséget érjünk el. Ez a technika modern stílusú lakások esetén elengedhetetlen.

Tisztasági festés
Olyan esetben, ha Önnek nincs szüksége komplett festésre, csupán egy gyors és látványos ún. tisztasági festést szeretne, hívjon bennünket bizalommal. Vállaljuk tisztasági festések, beázás javítások elvégzését azonnali kezdéssel és rövid határidővel is.

Előkészületek
Igény szerint segítünk a bútorok összetolásában és lefedésében, a padlófelület letakarásában. Minden esetben tisztán és lecsepegésmentesen dolgozunk és összetakarítunk magunk után. Igényes, gyors, tiszta, minőségi – ez jellemzi munkánkat.

Ingyenes felmérés megrendelés esetén
Minden esetben előzetes, személyes, helyszíni egyeztetés és megrendelés esetén ingyenes felmérés előzi meg a pontos árajánlat kiadását.